Så såg min onsdag och tisdag ut

2014I tisdags hade jag min förmodligen sista sovmorgon till 12.30 så jag vilade verkligen ut. 
Efter skolan åkte jag och mamma och handlade och sen gick jag ner till gymmet. Var nog inte där i längre än 40-45 minuter då jag skulle hem och plugga till prov. Så jag körde kort arm pass med bara en bröstövning innan jag gick hem. La mig dock i ett bad i en timme kanske så kände mig rätt utvilad men det blev inte mycket plugg....
 
Igår hade vi prov i företagsekonomi, gick väl sesådar. 
På kvällen träffade jag ida och var hemma runt 22, vi har inte träffats själva på flera månader så vi hade verkligen hur mycket som helst att prata om, man missar ju så mycket i varandras liv när man inte ses så ofta och inte längre går i samma klass.
Hur som helst så gick vi till willys och jag köpte en Aloe vera och årets första clementin sen gick vi hem till henne och pratade om allt möjligt.
Hade iallafall en super bra kväll med henne.
 Tråkigt att inte ses så ofta, men man har ju alltid mycket att prata om när man väl ses :)


MATILDA

http://matildays.se

mysigt med ett bad :D


MALIN

http://malinkirstine.se

Svar: STACKARE om du ska tvinga med honom och se Fifty shades of grey ;) Jag är inte ens så intresserad av att se filmen så min kära pojkvän slipper! Tänker iallafall inte sitta med honom på en bio och se den, på alla hjärtans dag haha. Men jag tycker det låter som en bra idé! "Slå ihop" och ge honom en julklapp blandat med en års-present, som restaurang-besök och bio som du säger! Låter hur perfekt och mysigt som helst :)


Sanna Preifelt - JULKALENDER ❤

http://sannasrum.se

Åh vad mysigt :)


Josefine Johansson

http://joseefiiinee.blogg.se

Härligt med ett varmt bad, såå avslappnande :D


MALIN

http://malinkirstine.se

Svar: Äh! Jag menar verkligen inte att det är fel att se den med sin pojkvän!!!!! Jag tycker bara inte att det är en film som jag vill se med min pojkvän, och just därför tänker jag inte göra det. Sen tror jag inte att han är så intresserad av den ;) Verkligen inte försent att tävla 00.00, kolla din mail så får du se!


ebba

http://ebbafrida.for.me

men åh vad mysigt! ska snart bada med min pojkvän hihi :)
kramisar <3


Amanda Jona [SPONTAN]

http://spontan.blogg.se

SVAR: Vi träffades på ett träningsläger 2009 och det var väl i princip kärlek vid första ögonkastet då vi blev tillsammans efter bara några dagar. Då var jag 13 och han 14 och vi bodde 41 mil från varandra och vi var väl ärligt talat inte tillräckligt mogna för att klara av ett långdistansförhållande så efter lite mer än ett år gjorde vi slut. Sommaren 2012 träffades vi igen på ett annat träningsläger och insåg väl det där klassiska "vi kan inte leva utan varandra" och blev tillsammans igen och har hållit ihop sedan dess :) Om man bara vill så fungerar det! :)


wilma karlsson

http://wilmamatilda.blogg.se/

Åh vad mysigt med ett bad! :D


Julia Svensson

http://juliiasvensson.blogg.se/

sv: Åh tack så jätte mycket vad glad jag blir!! kramar


VERONICA - fashion blog

http://www.nouw.com/vveronicas

Åh vad härligt med bad, det uppskattas så mycket mer än vad man tror! :) Häärligt!


Celine

http://celinelf.se

Så kul! :D DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?