Spontant pass på gymmet idag

2014Hej hej, vill till en början be om ursäkt för att jag inte uppdaterat sen i söndags. Igår hade jag faktiskt inte ork och inte i morse heller så det får bli nu.
 
Igår var en skön dag i skolan och jag var hemma redan vid 2. Pluggade lite till engelska provet som vi hade idag som gick helt okej faktiskt, blev klar fortare än vad jag hade räknat med så jag åkte hem och skypade med min underbara Bill.

Hade inte alls planerat att gymma idag men min kusin smsade och undrade om jag skulle ner till gymmet så jag packade väskan och åkte till atlet och körde ett pass, min kusin åkte iväg till bowlingträning efter inte alls länge så jag gick igenom lite övningar med Ahmed på gymmet, hade sedan sällskap med han halvvägs hem.
Kommer ha sjuklig träningsvärk i morgon då vi även ska vandra med klassen så får ju se hur bra det går haha.
 
Ska slänga i mig lite mat och sen sova, är riktigt trött.
 
- Blir så himla glad av alla fina kommentarer jag får, verkligen ni som gör att bloggmotivationen håller sig uppe! Kram till er alla!
 


Lazy sunday...

2014Min söndag har varit en söndag i sängen, det enda nödvändiga jag fått gjort idag är lite plugg på natukunskapen, försökt plugga på engelska fast utan häftet och läst lite i en bok som jag fått i uppgift att göra.    
Vad har ni hittat på en söndag som denna?


Lugn dag och länkar till efterfrågade inlägg

2014Idag har jag inte gjort ett dugg, bara legat i sängenn och kollat serier hela dagen. Borde kanske ha pluggat men det hade jag varken ork eller lust till. Det betyder också att detta inlägg är ofartbart okreativt och tråkigt.
 
Blev väckt runt halv 11 av att min fina kille ringde och gjorde början på min dag underbar, pratade lite med honom innan jag gick upp och slängde i mig lite frukost och gjorde smoothie.
Har kollat big brother nu, tycker faktiskt säsongens big brother är super bra, deltagarna bjuder på sig själva på sitt egna lilla sätt och mina favoriter är defenitivt Filip och norska Jenny! 
 
 
Tillägger åter igen att jag fått väldigt många frågor igen om hur jag och min kille träffades och hur det är att ha distansförhållande så jag hänvisar er alla till ett lite längre inlägg där ni kan läsa, "Att vara kär på distans" som också visade sig bli väldigt omtyckt av er läsare.
Samt om hur vi träffades HÄR, bläddra en bit ner i inlägget så kommer ni hitta svaren.
Hoppas ni hittar svaren ni söker där så jag slipper svara på fråga hundra gånger, hur mycket jag än gillar att få era frågor. :)
 
Glöm inte att följa mig på BLOGLOVIN', jag följer alla som följer mig tillbaka som ett tack. :)
Ni hittar mig även på instagram @maliinviola