Sista oktober

2014Hej! Summering av igår och idag, igår så klippte jag bort allt mitt slitna hår, har så sjukt kort hår nu, jag som vill ha långt hår haha. :(  Kvällen spenderade jag på gymmet och gick hem därifrån runt 8 kanske? 
Kom hem och åt sen skypade jag med Bill, båda va så trötta att vi råkade somna i skype haha, länge sen vi gjorde det...
 
I morse så skypade jag lite mer med Bill innan min morbror kom och hämtade mig o så åkte vi till lägenheten som vi håller på att renovera. (Nej jag ska inte flytta haha, den ska bara säljas.) Spenderade 3 timmar där tillsammans med kusinerna.
 
Efter det åkte jag och mamma och handlade och sen gjorde vi hemmagjord pizza, godaste som finns! <3
Kollade ett tag på idol och avslutar kvällen med att skypa med Bill, super mysigt. :)
Kram på er!
 
 


Spökspecial

2014Ska snart dra ner mot gymmet, har haft sjukaste träningsvärken i hela kroppen så tog faktiskt en vilodag igår haha. Man känner verkligen hur svag man blir när man vart sjuk, bara att börja om liksom.
 
Var det bara jag som kikade lite på aftonbladets spökspecial med Kissie, Samir och Anna Book igår?
Det var faktiskt rätt läskigt. För er som inte kollade eller vet vad jag ens pratar om, Kissie, Samir och Anna Book spenderade natten i borgvattnets prästgård, tydligen ett av Sveriges mest hemsökta hus. Nu är inte jag den som tror på massa saker men de hände faktiskt en hel del oförklarliga saker igår, till o från stängde jag faktiskt av ett tag för att "återhämta mig" haha. Samir var helt panikslagen så verkligen en del skratt man fick sig också. Ständge av runt halv 2 tror jag och lät dom fortsätta ifred till klockan 7 i morse. 
Tror hela programmet skulle komma ut om någon vecka för er som missat, annars finns det en del roliga klipp att se på aftonbladet.se. 
 


Violadagen

2014Hallå! Idag är det min namnsdag, grattis till mig. På bilden nedanför ser ni va jag fick av mamma och mormor.
Åkte till mormor runt två för att äta våfflor och sen åka o handla. När vi var hemma så städade jag mitt rum, sjukt behövligt faktiskt haha.
 
Hade tänkt blogga igår men hade faktiskt inte tid, kvällen spenderades på gymmet och när jag kom hem skypade jag med Bill. Kollade sen på alla avsnitt av portkod, väldigt bra serie men det är tråkigt att dom är så korta.
 
Ska kolla på The originals nu som kom ut igår, sjukt bra serie! :)