Bill är här!

2014Äntligen är min Bill här, gick ju som sagt ner till stationen och mötte han vid sju igår, när vi kom hem käkade vi pizza med mamma, super gott.
Idag vaknade vi jätte tidigt och nu tänkte vi ta oss en tur i Västervik eftersom han inte har sett halva stan ens.
Vi hörs!
 


Aktivitetsdag

2014Idag hade våran skola aktivitetsdag vilket var väldigt chill, hade nästan 2,5 timmars lunch dessutom. 
Va på gymmet med Jennifer hela förmiddagen och sen på eftermiddagen så va jag bara kvar någon timme innan jag åkte hem.
Kom hem och städa rummet och tog en dusch och har varit runt och handlat och fixat nu hela eftermiddagen...
Nu ska jag snart gå ner till stationen och möta min älskade Bill!! <3... Vad jag har saknat honom men snart är han äntligen här!
 


Bra dag

2014Idag var en otroligt bra dag måste jag säga, är nu klar med allt skolarbete som ska lämnas in. Blev efter hur många lektioner som helst klar med ett teknikarbete vi arbetet med sen i vintras, himla skönt att vara klar!
Efter skolan åkte jag ner på stan för att presentera mig på Life, har fått sommarjobb där i 3 veckor i sommar! Passade även på att springa in på Gina Tricot och köpte mig en klänning, köpte även en ny ögonskuggs borste!
Dessutom så har min älskling fyllt 17 år idag, stort grattis till världens underbaraste pojkvän! ♥
 
Imorgon har våran skola aktivitetsdag och jag ska vara på gymmet klippt hela dagen, så himla kul måste jag säga! Får köra ordentligt, för sen i veckan lär de inte bli något gym när Bill är här, han och jag blir nämligen världens lataste människor när vi är med varandra!
 
 
Idag var nog även sista dagen med sommarvärme för nu ska de bli runt 14 grader, riktigt tråkigt och nu är man så bortskämd med all värme..