Sunglasses

2014Sprang in på Ginatricot innan jag åkte hem på lunch förut idag och köpte ett par nya solglasögon jag tänkt köpa tidigare, behövde verkligen ett par nya nu eftersom jag satte mig på mina gamla, lite synd haha!
Köpte även nytt spotify premium i en kiosk då mitt förra har tagit slut och jag vill gärna kunna lyssna på musik på flyget och nere i Grekland!
Och gissa vad, nu är jag helt färdig inför Grekland, ska bara packa på söndag kväll, vad jag längtar...
 


Jag har fått brev!

2014Fick brev i morse av Västerviks gymnasium och fick där mitt antagningsbesked tills i höst. Och well, jag kom in på ekonomi som jag sökte som första val. Visste ju att jag skulle komma in men sen är det ju alltid skönt att ha det bekräftat på papper med. Så nu taggar jag mina tre sista år i skolan på ekonomi linjen.
 


Ny bikini & TV serier hela dagen

2014Har varit runt i massa affärer i dag, köpte en ny iphone laddare igen eftersom ALLA mina laddare alltid går sönder, vet inte varför haha! Köpte även en ny bikini på Team sportia, kan bara säga att det verkligen var behövligt då alla mina bikinis är för stora eller utslitna, måste även köpa nytt spotify premium i veckan och ett par nya solglasögon, sen är jag fullt redo att åka till värmen.
 
Igår och resten av idag så har jag legat i sängen hela dagen och kollat på The Vampire Diaries igen, tror jag har kollat 14 avsnitt av säsong 1, gud vad mycket bättre TVD va förr, nu känns det tyvärr bara som dom försöker komma på massor dåliga twistar för att hålla serien levandes hur länge som helst, men visst kommer man gråta när serien tar slut! :(
 
Nu ska jag kolla på torsdagens avsnitt av Revenge som jag missade, och sen göra mig redo för sista jobbveckan, så himla skönt när det är över!!