Öland

2014Kom hem från Öland förut idag. Har haft det sjukt varmt på Öland och har legat vid Köpingsvik nu två dagar och är sisådär halvbränd.
Gick även ner till stationen med Bill igår morse vid halv 8 och köpte tågbiljetter tills torsdag när vi åker till Karlstad, super kul.
 
 
 
 


Senaste

2014Har inte haft så mycket tid till att blogga och inte heller kommer jag ha framöver tyvärr, efter nästa vecka kommer det stå rätt stilla på bloggen tills jag kommer hem ifrån Karlstad.
 
Men i förrgår så mötte jag och Bill upp Ida, Jennifer och maja på lysingsbadet och där satt vi och snackade ett tag. Efter det gick vi förbi högö och köpte lösgodis och senare kollade vi på en super bra film (Hitch).
Igår var vi på släktkalas hos Hanna som fyllde 20 år, efter det åkte i princip alla ut och kvällsbadade på grönö där vi var kvar tills åtta. Det var super härligt och galet varmt i vattnet.
Och idag så har vi varit på sjön i värmen, helt okej var det och jag är totalt röd i ansiktet nu av solen haha. 
Nu har jag och Bill tänkt att kolla på Divergent som precis kommit ut på swefilmer!
Vi hörs.
 
 


Glass i hamnen

2014Igårkväll bestämde vi spontant att gå ner till stan och köpa mjukglass! Super mysigt var det och galet mycket folk på stan som satt ute på alla uteserveringar. Älskar verkligen sommarn i Västervik.
Vi satte oss i hamnen och åt glass och pratade och hade de mysigt. På kvällen kollade vi på This means war, en helt ok film faktiskt och har alltid velat se den så.
 
Slänger in lite bilder från igår.