mitt 2014

2014 
Tog spexfoto med klassen, snön började försvinna så passade på att ta några springrundor så långt foten klarade, tog selfies med Maja på lektionerna hela tiden.
Var i ishallen med klassen, blev tillsammans med Bill den 9 februari efter hans sällskap en helg, fick blommor av honom på alla hjärtans dag, hade den värsta feberinfluensan jag någonsin vart med om, var på brandstationen med klassen.
Jobbade ikapp alla arbeten så jag låg före, fick sovmorgonar, var på 60 års kalas, började även gymma på Atlet med Kimmie.
Spenderade påsklovet tillsammans med Bill, tog bilder på lysingsbadet, sa hejdå till honom när han skulle på övning med hemvärnet, åkte till Bill för första gången där jag även träffade hans föräldrar, spenderade valborgshelgen där.
Var på Felicias 16 årsfest med riktigt härliga människor, firade Bills födelsedag och hade det mysigt med honom, fortsatte träna med Kimmie.
Det började bli varamare så åkte ut och solade, träff på Korpa med massor andra som sluta 9an, spenderade de sista dagarna tillsammans med alla tjejer innan vi börja gymasiet. 
 
Hade roligt på "sista natten med gänget", hade skolavslutning och sa hejdå till en helt underbar klass, började sommarjobba.
Åkte till Grekland (Corfu), bodde på världens finaste (och lyxigaste) hotell och hade en hyfsat avkopplande vecka på Corfu efter en del styr med hotell och likande.
 
Bill kom till Västervik samma dag jag kom hem från Grekland, åt glass i hamnen, åkte på sjön med honom och min släkt, var på Öland och tog mysiga bilder i solnedgången.
Jag och Bill åkte hem till honom slutet av sommaren, vi firade våran 6-månadersdag, grillade med hans vänner och jag shoppade mig fattig på sommarrean i Karlstad. Åkte sen hem efter 1 månad tillsammans med världens bästa kille, började gymnasiet.
Var på en riktigt rolig rättegång med klassen på juridiken, var på tjejkväll på stan, började träna igen efter "sommaruppehåll".
Åkte till min saknade Bill och spenderade en långhelg hos honom, åkte till Arvika och träffade Lundholm (Bills kompis) och hans flickvän, åkte till Linköping och passade på att äta på IKEA.
Fick besök av Bill över en helg, firade våran 9-månadersdag, bakade lussekatter, började gymma mycket mer och ofta än förr.
Fyllde 16 år, åt subway och firade in jullov med tjejerna i klassen, firade jul tillsammans med släkten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 jo det kan man verkligen förstå, man tänker ju på hur det hade varit om det var ens egna föräldrar, för det är ju faktiskt deras föräldrar..


sv: ah okej "/ förstår att det måste vara jobbigt!


ka

http://nouw.se/karlalex

Vad roligt collage! ! =)


Amanda Jona [SPONTAN]

http://spontan.blogg.se

Såg ut som ett härligt år :)


amanda

http://aepplepaj.blogg.se

sv: Nej men åååh vad glad jag blev nu! Vad go du är! Och tack detsamma :*
Mina favorit bröstövningar.... hmmm... måste nog vara dips och olika övningar i kabeldragen! kramis


Emmy

http://eeemmylam.blogg.se

Verkar som ett finfint år och speciellt din comeback från att ligga efter till att ligga före! Grymt där. Jag verkar ha missat din födelsedag så grattis i efterskott!! ^^


Madeliene

http://madeias.blogg.se

så fina bilder! :)


Madeliene

http://madeias.blogg.se

så fina bilder! :)


ebba

http://ebbafrida.for.me

såg bra ut!
svar: åh tack :) mitt var också väldigt slitet så därför jag klippte av det, men nu sparar jag på det :)


Elin karlsson

http://baraaeelin.blogg.se/

Hoppas du har haft en bra tisdag! :)

Svar: Ja exakt!!


Kajsa-Stina

http://www.anorexinojag.blogg.se

Åh vad kul att få ta del av ditt år i en liten årsresumé :) Har aldrig gjort någon själv innan faktiskt men känner mig sugen på att göra en jag också men om jag ska göra det får jag snabba på då det inte är mycket kvar nu av 2014. Helt galet vad tiden gått fort!?

Så otroligt fina bilder och du och Bill är ju bara för söta tillsammans♥ Turturduvorna hihi :)
Kramar♥


Robex Lundgren

http://ghgumman.blogg.se/

fint år ser de ut som


FrökenTV, bloggen om tv och film

http://efji.blogg.se/

kul inlägg


Celine

http://celinelf.se

Sånt härligt år du verkar ha haft det!


MALIN

http://malinkirstine.se

Jättekul att läsa :) Funderar också på att göra en års-resumé!


Alice

http://lallizzlife.blogg.se

Låter som ett bra år, och vilka härliga bilder! ^^


AW - Fotograf

http://megapixeln.se

Tack snälla :)
Ser ut som ett riktigt härligt år :)


Isabelle

http://bybellas.blogg.se

Gott nytt år! Hoppas du får ett jättebra år! Fina bilder och älskar verkligen din blogg! DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?