Nyår

2014Dags för årets sista blogginlägg nu!!
Spenderade kvällen igår på gymmet och gick hem runt 20.30.
Senare på kvällen så skypade jag med min älskade Bill innan jag somnade.
 
Senare idag ska jag möta upp Ida, Felice och Lovisa för att äta middag och sedan iväg på festligheter.
Önskar er alla ett riktigt gott nytt år och hoppas erat 2015 blir riktigt riktigt bra!! ♥


mitt 2014

2014 
Tog spexfoto med klassen, snön började försvinna så passade på att ta några springrundor så långt foten klarade, tog selfies med Maja på lektionerna hela tiden.
Var i ishallen med klassen, blev tillsammans med Bill den 9 februari efter hans sällskap en helg, fick blommor av honom på alla hjärtans dag, hade den värsta feberinfluensan jag någonsin vart med om, var på brandstationen med klassen.
Jobbade ikapp alla arbeten så jag låg före, fick sovmorgonar, var på 60 års kalas, började även gymma på Atlet med Kimmie.
Spenderade påsklovet tillsammans med Bill, tog bilder på lysingsbadet, sa hejdå till honom när han skulle på övning med hemvärnet, åkte till Bill för första gången där jag även träffade hans föräldrar, spenderade valborgshelgen där.
Var på Felicias 16 årsfest med riktigt härliga människor, firade Bills födelsedag och hade det mysigt med honom, fortsatte träna med Kimmie.
Det började bli varamare så åkte ut och solade, träff på Korpa med massor andra som sluta 9an, spenderade de sista dagarna tillsammans med alla tjejer innan vi börja gymasiet. 
 
Hade roligt på "sista natten med gänget", hade skolavslutning och sa hejdå till en helt underbar klass, började sommarjobba.
Åkte till Grekland (Corfu), bodde på världens finaste (och lyxigaste) hotell och hade en hyfsat avkopplande vecka på Corfu efter en del styr med hotell och likande.
 
Bill kom till Västervik samma dag jag kom hem från Grekland, åt glass i hamnen, åkte på sjön med honom och min släkt, var på Öland och tog mysiga bilder i solnedgången.
Jag och Bill åkte hem till honom slutet av sommaren, vi firade våran 6-månadersdag, grillade med hans vänner och jag shoppade mig fattig på sommarrean i Karlstad. Åkte sen hem efter 1 månad tillsammans med världens bästa kille, började gymnasiet.
Var på en riktigt rolig rättegång med klassen på juridiken, var på tjejkväll på stan, började träna igen efter "sommaruppehåll".
Åkte till min saknade Bill och spenderade en långhelg hos honom, åkte till Arvika och träffade Lundholm (Bills kompis) och hans flickvän, åkte till Linköping och passade på att äta på IKEA.
Fick besök av Bill över en helg, firade våran 9-månadersdag, bakade lussekatter, började gymma mycket mer och ofta än förr.
Fyllde 16 år, åt subway och firade in jullov med tjejerna i klassen, firade jul tillsammans med släkten.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Mellandagsrea

2014Var i Linköping idag med mamma, moster och hennes man.
Hittade en helt del på stan och i ikanohuset.
Det var verkligen "tbt" att vara i Linköping just idag eftersom jag var där förra året och träffade Bill, gjorde verkligen att jag bara saknade honom ännu mer av att gå runt där idag.
 
Hur somhelst, detta köpte jag.
Stickad tröja från gina tricot, 100 kr / T-shirt från H&M "Fall in love", 99 kr / Svarta byxor från H&M, 199 kr /
Rosa T-shirt från New Yorker, 39 kr / Lila blommig blus från BikBok, 100 kr / Ljusgrönt linne från BikBok,75 kr / Träningsleggings från Cubus, 174 kr / Träningströja från H&M, 100 kr / Britney Spears parfym " The Naughty Remix" från Kicks, 152 kr / Bruna skor från Skopunkten, 349 kr