På tåget

2014Tänkte slänga in ett inlägg från tåget, klev precis på tåget till Karlstad och runt 22:00 är jag framme hos min älskling, är på sjukt bra humör och tror jag har lett till varenda människa jag mött idag! 

Hur som helst lär jag nog inte blogga jätte mycket nu i helgen, en bild eller två kanske kommer upp, det återstår att se.
Ha en bra helg allihopa! 
Mot Bill!

2014Packade färdigt väskan i morse och ska nu allderles snart till stationen för att sen åka vidare upp till Karlstad, första gången jag åker så långt med tåg men de ska nog gå bra det :)

Ni får ha en bra valborg alla, själv spenderas min på tåget!


Lunch på donken idag

2014Kom hem ifrån skolan för runt en timme sedan och sitter nu och skypar med Bill ett tag. Funderar även starkt på att börja packa så jag har det gjort inför i morgon eftersom jag åker från Västervik vid 16:00 så jag kommer ju inte hinna speciellt mycket efter skolan mer än att äta innan jag ska ner till stationen.
Ikväll tänkte jag om jag hinner åka ner till atlet och träna en timme eller två eftersom det blivit väldigt lite av det på senaste tiden eftersom mitt månadskort har gått ut så får allt ta o köpa årskort när jag kommer hem ifrån Bill.
 
Själva dagen idag har gått sjukt fort, Ida kom till mig vid åtta och vi började med syslöjd där jag inte gjorde något annat än o prata, vid lunch åkte jag och tjejerna ner till donken för att fira Ida som fyller 16 år idag, grattis till henne! :) Skoldagen avslutades med orientering, det har varit galet varmt hela dagen och man kan inte klaga på vädret nu iallafall!